Om Oss


Om du vill maila till oss under resan, så klicka här , eller varför inte skriva i gästboken

Eva
Mest känd som mamma i familjen! Det året när vi åker jorden runt har jag "tagit ledigt" från mitt yrkesliv, där jag annars driver en konsultverksamhet, Exportpartner, som hjälper småföretag ut på export. Jag har haft jättekul när jag planerat resan för vår familj. Lite om hur detta gått till tänker jag berätta om under fliken Jorden Runt. 

Robert
Pappa i familjen. "Att vara ledig tillsammans med familjen i tre månader och dessutom få komma till ställen som jag aldrig varit på,   tex. vandra i bergen på Nya Zeeland, ska bli helt fantastiskt"!

Max
Älst, 13 år. Börjar högstadiet hösten 2000 och hoppas på förstående lärare när vi åker iväg. Lite får jag nog plugga under tiden och kanske också ligga i lite extra när jag kommer hem. Det är jag som har gjort den här hemsidan om oss. Om du har förslag och undringar över html-koden på den här sidan, maila mig.

Erik
12 år. Jag går i sexan. Mina stora intressen förutom dataspel, är fiske och på vintern bandy. Jag ägnar mycket tid i Scouterna också.

Anna
10 år. Jag går i fyran. Jag kommer mest sakna mina kompisar när jag är ute och reser. Kanske får jag nya under resan, som jag kan skriva till när jag kommer hem.

Elsa
Minstingen i familjen, 5 år. - När jag kommer hem från resan ska jag också snart börja skolan!